Rapha Pico & Friends op Reurpop 2017

zondag 11 juni 2017 van 14:00 tot 19:30
Festivalterrein - RuurloReurpop is een driedaags festival in de Achterhoek dat plaatsvindt op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017. In 2017 vindt de 10e editie van het festival plaats. Er is volop sfeer, gezelligheid, vermaak, kwaliteit en originaliteit voor jong & oud.

Enkele bekende artiesten die Reurpop de afgelopen jaren hebben aangedaan zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington & Jett Rebel. De line-up voor 2017 bestaat o.a. uit The Partysquad, La Fuente, Ed Struijlaart, Kraantje Pappie en vele anderen.

Op zondag 11 juni 2017 staat podium Zandkoele in het teken van reggae! Black Star Foundation verzorgt hier een bijzondere reggae-set: RAPHA PICO & FRIENDS live on stage, met daarbij een aantal bijzondere special guests... JR. KENNA, ZED I en ASHWIN JAYDEE! Zorg dat je erbij bent, ze spelen om 18:00 uur.

Zondag spelen er nog meer reggae bands op podium de Zandkoele, zoals de ROOTSRIDERS. Tevens is er een MARLEY CORNER met zitzakken, kortingsbonnen (20% korting op alle Marley producten!) en nog veel meer..

Adres: Reurpop
Wiersseweg (tegenover huisnummer 47) in Ruurlo

Artiesten


Rapha PicoUitvoerende artiest
Ashwin JaydeeSpeciale gast
Junior KennaSpeciale gast

Evenementen