Reggae Fever in Utrecht

zondag 28 juni 2015 van 15:00 tot 23:00
TivoliVredenburg - UtrechtReggae Fever is coming to town!
Calling all reggae lovers! De Oosterpoort en TivoliVredenburg presenteren samen met trots en plezier Reggae Fever, een nieuwe, zomerse festival-tweedaagse vol irie vibes. Onder andere internationale reggae sterren Tarrus Riley, Beres Hammond en Gentleman staan garant voor fijne roots, warme lovers rock en energieke rub-a-dub. Zaterdag 27 juni staan ze in De Oosterpoort in Groningen, en een dag later, op zondag 28 juni, in TivoliVredenburg in Utrecht.

Naast deze grote sterren is er op beide festivaldagen ook veel aandacht voor lokaal talent, zoals Joggo, Ziggi (alleen in Groningen), Kenny B (alleen in Utrecht) en Heights Meditiation. Verschillende soundsystems, een markt en lekker eten maken onderdeel uit van het programma. Ook aan de kids wordt gedacht, Reggae Fever is daarmee ook family time!

Black Star draait op de soundstage bij de markt (Plein 6) samen met zangeres Leah Rosier! Andere sound en acts: Pressure Beat Sound, Don Arco, Sista Souljah, Livewire, Keytown Sound, Sensiriti Sound en Skank Around Sound feat. Jr Kenna, Rapha Pico & Steve Hendrix.

Adres: TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11 - 3511 WC Utrecht

Artiesten


Black Star SoundDJ
Skank Around SoundDJ
Rapha PicoUitvoerende artiest
JoggoUitvoerende artiest
Leah RosierUitvoerende artiest
Beres HammondSpeciale gast
Keytown SoundDJ

Evenementen