Reggae Night in Hoogeveen

vrijdag 30 oktober 2009 van 19:30 tot 01:00
De Tamboer - HoogeveenTheater de Tamboer organiseert deze Reggae Night in samenwerking met Black Star Foundation! Een vol en divers programma met allereerst een muzikale inleiding over Bob Marley en Reggae. Daarna optredens van de Tribute to Bob Marley band en Ziggi! Afterparty met Black Star Sound feat. DJ den-Den, MC T en Brother Marcus on the mic!

Inleiding:
De avond begint met een muzikale inleding.replica watches Dr. Tim Boekhout van Solinge zal vertellen over het leven van Bob Marley en de ontwikkeling van de Jamaicaanse popmuziek: de reggae. Dit alles ondersteund worden door beeld en muziek (Black Star Sound).

Tribute2BobMarley:
De gelegenheidsformatie Tribute2BobMarley wil zijn muzikale nagedachtenis eren en deelt de liefde voor Marley's muziek vol overtuiging met het publiek. Het concert vindt plaats in de Univé zaal in Theater de Tamboer en begint om 20:30 uur.

Ziggi:
Grootste reggae artiest in Nederland van dit moment! Hij heeft onlangs een Zilveren Harp gewonnen.

Black Star Sound:
Voor en na de concerten kunt u genieten van reggae muziek, verzorgd door Black Star Sound, met DJ Den-Den, MC T en diverse zangers, zoals Brother Marcus, maar ook enkele zangers van de Tribute to Bob Marley band!

Instrument4Africa:
Concertbezoekers kunnen oude instrumenten inleveren, die de band tijdens workshoptours in Afrika uitdeelt.

Adres:
De Tamboer - Hoofdstraat 17 - 7902 EA - Hoogeveen

Artiesten


Bredda MarcusDJ
Black Star SoundDJ
Tribute2BobMarleyUitvoerende artiest
Ziggi RecadoUitvoerende artiest

Evenementen