Rototom & Friends Amsterdam

donderdag 21 april 2016 van 19:00 tot 04:00
Melkweg - AmsterdamRototom Sunsplash goes around Europe! Rototom gaat een trip maken. Komend voorjaar zal de Europese tour gaan plaatsvinden met de naam 'Rototom & Friends Europe'. De landen van bestemming voor de Rototom & Friends reggae caravan zijn Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitzerland, Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Er is een package van Jamaicaanse artiesten samengesteld, die het podium zullen delen met de lokale reggae artiesten (verschillend per land). De tour start midden april in Polen en zal begin mei eindigen in Duitsland. De Nederlandse show staat gepland op donderdag 21 april in de Melkweg in Amsterdam.

Internationale artiesten:
Junior Kelly, de historische Wailing Souls en de jonge Daniel Bambaata Marley (zoon van Ziggy) komen optreden tijdens de Rototom & Friends Europe Tour 2016.

De avond zal afgesloten worden met een soundsystem afterparty met o.a. Lampa Dread, selector van de Italiaanse sound One Love Hi Powa.

Lokale artiesten:
Afhankelijk van het land, zullen verschillende lokale artiesten het podium betreden. Voor de show in Nederland zijn dit Ziggi Recado & The Force, Rapha Pico & The Roots Rockers, Leah Rosier, MC Jahforth en DJ's Black Star Sound, Back-A-Wall Movement en United Sounds. Stay tuned!

Terwijl we wachten op de volgende editie in Benicassim in Spanje (half augustus 2016), zullen de vibes van Rototom Sunsplash doordringen tot de rest van Europa voor een serie onvergetelijke avonden!

Adres: Melkweg
Lijnbaansgracht 234 a - 1017 PH Amsterdam

Open van 19:00 tot laat! Inclusief sound system afterparty..
Entree: € 35 - Koop je tickets hier!

Meer info: Rototom

Artiesten


JahforthMC
United SoundsDJ
Back-a-Wall MovementDJ
Black Star SoundDJ
One Love Hi PowaDJ
Leah RosierUitvoerende artiest
Rapha PicoUitvoerende artiest
Ziggi RecadoUitvoerende artiest
Junior KellySpeciale gast
The Wailing SoulsSpeciale gast
Daniel Bambaata MarleySpeciale gast
MichelleMC

Evenementen