Help Leah Rosier naar Jamaica (eind 2014)!


Nederlandse reggae artiest Leah Rosier wil dolgraag met Black Star crew Dennis en Michelle naar Jamaica in januari 2015. Help Leah om dit doel te verwezenlijken!

Als Leah Rosier in januari 2015 mee naar Jamaica kan, dan staan haar een aantal spannende avonturen te wachten. Allereerst bezoeken we Rebel Salute Festival, Negril en Kingston, maar ze kan ook rekenen op een interview op nationale radio en diverse optredens....Deze kans kunnen we natuurlijk niet laten schieten. Leah moet mee naar Jamaica! Er zijn alleen diverse kosten, zoals reis- en verblijfskosten (ongeveer €1500).


Donaties
Er zijn verschillende mogelijkheden om Leah Rosier te steunen:

  • * Onlangs is de nieuwe mixtape 'From Amsterdam to Kingston' uitgekomen van Leah Rosier, met 21 reeds uitgekomen tracks (2010-2014) en een aantal extra unieke tracks, gemixt door Black Star Sound. De mixtape is te koop voor slechts €5 of meer! Meer info hier.

  • * Stem hier (max. 2 keer per dag!) op Leah Rosier in de Global Rockstar Contest. De winnaar krijgt namelijk $25.000!!!

  • * Voor radio DJ's en soundsystems: bestel een dubplate (special) van Leah Rosier voor slechts €50 (special price for 2014).

  • * Voor boekers en organisatoren: Leah Rosier is de komende maanden beschikbaar voor optredens! Zowel met band (TwoRoots) als met DJ (Black Star Sound).

  • * Je kunt ook gewoon direct geld overmaken naar Leah Rosier op IBAN NL09ABNA0598813020. Elk bedrag is natuurlijk van harte welkom!

Tegenprestaties
Als je Leah financieel ondersteunt, dan kan je hiervoor het volgende terug verwachten:

  • Bij een donatie van €50 of meer, ontvang je een speciale en unieke Leah goodiebag!

  • Bij €100 of meer, krijgen jij en een vriend(in) een 'meet & greet' met de zangeres bij een van haar komende optredens!

  • Als je Leah Rosier sponsort voor €500 of meer, dan krijg je een persoonlijk akoestich huiskamerconcert van deze te gekke reggae artiest!

Voor meer info, check de website van Leah Rosier

Lees hier hoe de reis uiteindelijk is verlopen!