Irielion.com is terug (februari 2015)


Irielion.com was jarenlang dé online reggae-agenda voor Nederland en België. De website is opgericht door Hans van der Linden, beter bekend als Maddoc. Helaas is Maddoc vorig jaar onverwacht overleden (juni 2014) op 49-jarige leeftijd. Uit respect voor Maddoc hebben een aantal reggaeliefhebbers zijn werk voor de Nederlandse reggae scene voortgezet met een compleet vernieuwde website.

Irielion.com is een onafhankelijk platform voor alle reggae-gerelateerde evenementen in Nederland en België. De website en de techniek erachter zijn compleet vernieuwd en geschikt voor PC, Mac, tablets en smart phones. De website is interactief want organisatoren en podia kunnen zich eenvoudig registreren en zelf nieuwe evenementen toevoegen en/of aanpassen. Hierdoor is de site onafhankelijk en altijd up-to-date!


De vernieuwe website is online sinds februari 2015. Binnen 1 maand stonden er al 250 reggae evenementen op de Irielion agenda, 300 reggae artiesten en waren er 25 gebruikers (evenementen organisatoren) voor de website.

Binnenkort komt de 'old school' versie van de website online, zoals de Irielion agenda er toentertijd ongeveer uitzag.

Ga naar de website Irielion.com!