Organisatie maandelijkse Black Star Reggae Party (2005-2006)


Black Star Foundation had er in 2005 en 2006 een vaste Haagse lokatie bij. Iedere eerste zondag van de maand: Black Star Reggae Party in 't Syndicaat (Den Haag) met Black Star Sound and friends!

Zondag 4 december 2005 was de try out, in 2006 was er enkele maanden lang op iedere eerste zondag van de maand een Black Star Reggae Party in 't Syndicaat (Den Haag).

't Syndicaat heeft veel tango en Afrikaanse muziek op het programma staan, maar er vinden ook verschillende jamsessies plaats en boven het café bevind zich een vegetarisch restaurant (alleen ma. t/m vr. geopend). Vanaf begin 2006 dus ook een maandelijks Reggae feestje met Black Star Sound feat. Den-Den als vaste DJ en iedere maand andere gast DJ's en MC's.


Adres 't Syndicaat:
Nieuwe Molstraat 10
2512 BK Den Haag
Tel: 070-3600053

't Syndicaat bevindt zich in het centrum van Den Haag. De Nieuwe Molstraat ligt tussen de Paviljoensgracht en de Wagenstraat en loopt parallel met de Stille Veerkade. 't Syndicaat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Let op! 

  • Omdat de eerste dag in het nieuwe jaar (1 januari 2006) op een zondag valt, zal er op deze datum GEEN Black Star Reggae Party plaatsvinden!!
  • Van juni t/m augustus 2006 zal er GEEN Black Star Reggae Party plaatsvinden in verband met de zomerstop en een verbouwing in 't Syndicaat!
  • Helaas zullen er (voorlopig?) ook GEEN Black Star Reggae Parties meer plaatsvinden na de zomerstop, omdat onze contactpersoon Ba helaas niet meer in het weekend werkzaam is bij 't Syndicaat.