Vinyl Thursdays in Amsterdam! (2018-2019)


Vinyl Thursdays in Amsterdam! Vinyl Thursdays is overgewaaid vanuit Kingston (Jamaica) naar Amsterdam (Holland).

Het concept van Vinyl Thursdays is hetzelfde als in Jamaica: Iedere editie (natuurlijk op donderdag) staan er DJ's die uitsluitend vinyl draaien! Daarnaast is er ruimte voor zangers en toasters tijdens de open mic! En alles wordt live gestreamd. 


Black Star Sound + Gast DJ's + open mic! Gratis entree + smoker friendly vibes.


In 2018 is Black Star Sound met Vinyl Thursdays Amsterdam begonnen in Hill Street Blues Cafe in de binnenstad van Amsterdam, waar Vinyl Thursdays iedere eerste donderdag van de maand plaatsvond. Hill Street Blues Cafe heeft helaas alle events vanaf september 2018 geannuleerd i.v.m. geluidsoverlast en nieuw management... Daarom is Vinyl Thursdays Amsterdam in 2019 verhuisd naar een nieuwe lokatie, namelijk Hunter's Grand Cafe (Reguliersdwarsstraat 44, Amsterdam). We draaiden daar elke tweede donderdag van de maand. In 2020 zijn er geen Vinyl Thursdays events meer geweest in Amsterdam.


Maar in 2021 is Vinyl Thursdays is online aanwezig! Black Star Sound heeft eenmalig een Vinyl Thursdays live stream verzorgd vanuit Amsterdam voor de re-release van 'Til Shiloh van Buju Banton. Exile Di Brave verzorgt regelmatig live streams vanuit Duitsland met diverse gast DJ's!

Ga naar https://www.twitch.tv/edbentertainment