Reggae on the Beach 2006

zaterdag 5 augustus 2006 van 15:00 tot 03:00
Blijburg - AmsterdamEn natuurlijk ook dit jaar organiseren Black Star Foundation en El Bongo samen weer een Reggae on the Beach op het strand van Blijburg te Amsterdam!

We beginnen al om 15:00 uur met verschillende DJ`s en soundsystems: DJ Den-Den (Black Star Sound) en DubTuan & Ital Youth (Covenant Soundsystem) draaien relaxte reggae en dancehall plaatjes en dit keer zal ook de crew van King Shiloh van de partij zijn!

Er staan maar liefst 2 bands op het programma: de Antilliaanse band 'Orange Grove' met een mix van reggae, ska, rap en rock, en 'Smiley' die samen met zijn 7-mans band voor een energieke show zal zorgen.

Programma bands:

  • 19:00 Smiley
  • 22:00 Orange Grove

's Avonds laat zijn er 2 geweldige gastzangers die de hele tent op zijn kop zullen zetten: Brother Marcus (Holland) met zijn zeer verrassende warme zoete stemgeluid en het Europe debuutoptreden van Osagyefo (Ghana) met zijn zware en diepe Banton-style! Het feest gaat door tot 03.00 uur!

Vanaf 22.00 uur moet er 5 euro entree betaald worden. De helft van de opbrengsten van Reggae on the Beach gaan naar Black Star Foundation, die al haar inkomsten gebruikt om Afrikaanse artiesten (zoals Osagyefo uit Ghana) te promoten en te ondersteunen.

Artiesten


SmileyBand
Orange GroveBand
Bredda MarcusMC
King Shiloh SoundsystemDJ
Covenant SoundsystemDJ
Black Star SoundDJ
OsagyefoSpeciale gast

Evenementen

24-12-2023

Pass The Dutch Festival

De Flux - Zaandam

Meer informatie