Vinyl Thursdays Amsterdam op nieuwe lokatie!

donderdag 11 oktober 2018 van 20:00 tot 01:00
Hunter's Grand Cafe - AmsterdamVinyl Thursdays Amsterdam op een nieuwe lokatie!! Kom eens langs Hunter's Grand Cafe, elke tweede donderdag van de maand is daar vanaf nu Vinyl Thursdays Amsterdam!

Het Vinyl Thursdays evenement in Kingston (Jamaica) is een van onze favoriete feestjes, als we in Jamaica zijn. Eens per maand brengen we dit feestje nu ook naar Amsterdam! Het concept van Vinyl Thursdays Amsterdam is exact hetzelfde als in Jamaica: elke editie (gast) DJ's die uitsluitend vinyl draaien! 

Resident DJ: Black Star Sound feat. Selector Den-Den, MC Jahforth en Michelle (MC/host en sound effects). Naast de DJ's/selectors is er ruimte voor zangers en toasters tijdens de open mic. En alles wordt live gestreamd!

Eerder dit jaar zijn we begonnen in Cafe Hill Street Blues Cafe, maar nu hebben we een gloednieuwe lokatie voor de maandelijkse Vinyl Thursdays Amsterdam: Hunter's Grand Cafe in het centrum van Amsterdam (vlakbij de bloemenmarkt). Vinyl Thursdays Amsterdam vindt hier elke tweede donderdag van de maand plaats, te beginnen op donderdag 11 oktober 2018.

Gratis entree + smokers friendly vibes!

Adres: Hunter's Grand Cafe
Reguliersdwarsstraat 44 - 1017 BM Amsterdam

Meer info: Facebook event

Artiesten


MichelleMC
Black Star SoundDJ
Back-a-Wall MovementSpeciale gast
Leah RosierSpeciale gast

Evenementen

11-05-2024

Bob Marley Tribute

Club Santino - Twello

Meer informatie
28-06-2024

Black Star supports Romain Virgo

Melkweg - Amsterdam

Meer informatie