Maandelijkse Black Star Wednesday in Bitterzoet (2007-2008)


Iedere laatste woensdag van de maand was er relaxte roots reggae tunes en dansbare dancehall door selector Den-Den van Black Star Sound. Elke maand nodigden we andere gasten uit: DJ's, zangers en/of live bands.

Bitterzoet is een bar maar ook een podium en een theater in hartje Amsterdam (5 minuten lopen vanaf CS) met elke dag een andere programmering, variƫrend van dj's, bands en theaterproducties.


Voorheen was er elke derde dinsdag van de maand Bass Culture in Bitterzoet, georganiseerd door Sander (Walboomers/Paqua Roots Soundsystem). Vanaf begin 2007 heeft Black Star Foundation de organisatie overgenomen en in juni 2007 is het maandelijkse reggae/dancehall feestje 'verhuisd' via de tweede woensdag van de maand, naar de laatste woensdag van de maand. Eind 2007 kreeg het feestje een nieuwe naam: Black Star Wednesday!


Jammergenoeg was de laatste editie in maart 2008. Terwijl het eigenlijk zo'n relaxed en gezellig feestje was... Maar we gaan natuurlijk verder op andere lokaties! Hou deze site in de gaten voor nieuwe evenementen in o.a. Paard van Troje (Den Haag), P60 (Amstelveen), Melkweg, Fantasio en Bijlmer Sporthal (Amsterdam).