Radio promotie voor reggae (2009-heden)


Black Star Foundation doet radio promotie voor nieuwe reggae releases bij nationale en regionale radio in Nederland. Reggae and dancehall wordt nauwelijks gedraaid op nationale radio stations in Nederland en daar willen wij graag verandering in brengen!

Black Star Foundation wil reggae in het algemeen promoten in Nederland. Reggae is een erg ondergewaardeerd muziek genre en reggae en dancehall wordt dan ook nauwelijks gedraaid op de nationale radio in Nederland. Wij willen dit heel graag langzaam aan veranderen door de muzieksamenstellers en radio DJ's op de hoogte te brengen van wat er speelt in de reggae business in Nederland, wat er aan professionele nieuwe reggae/dancehall uitkomt, etc.


Bij radio promotie of 'pluggen' wordt wekelijks een persoonlijk bezoek gebracht aan de diverse nationale en regionale radio stations. Hierbij worden de nieuwe releases (veelal singles) gepresenteerd en besproken met de muzieksamenstellers en radio DJ's van de verschillende zenders.

Naast het verkrijgen van airplay, kunnen er tevens radio interviews en/of -optredens en acties worden geregeld (bijv. concertkaarten en/of albums weggeven aan luisteraars).


Wil je je plaatje laten pluggen door Black Star Foundation, neem dan contact op met Michelle.