Samenwerking met Lampfall Foundation (2003-2005)


Black Star Foundation werkte o.a. samen met Lampfall Foundation. Stichting Lampfall staat voor de productie en promotie van Afrikaanse traditie en cultuur en ondersteunt diverse projecten in Afrika.

Lampfall Foundation is opgericht in 1994. Het doel van de stichting is om Afrikaanse kunst, traditie en cultuur te promoten in Europa en daarbuiten en om de integratie tussen verschillende culturen te stimuleren op een spiritueel en creatief niveau. De spirituele lessen en het werk van Cheikh Ibra Fall zijn de drijvende kracht achter de verschillende projecten van Lampfall Foundation.


Black Star Foundation en Lampfall Foundation hebben o.a. samengewerkt aan de organisatie van een groot Baye Fall Festival in het Tropeninstituut (KIT) te Amsterdam. Helaas is het toen niet gelukt het hele plaatje financieel rond te krijgen. We houden jullie op de hoogte van eventuele mogelijkheden voor een andere Baye Fall evenement.

Daarnaast verzorgde Black Star Foundation diverse optedens en workshops met en voor Lampfall Foundation, Bantaba Ballet en Bantaba Percussion Group.