Release op het Black Star label: Deventer Vibes! (september 2013)


Een project van Black Star producer Asher E met jonge hip hop artiesten uit zijn woonplaats Deventer.

Na het succes van Dub & Dwars (reggae album met Brainpower, 2010) heeft Asher E een album opgenomen met jong hip hop talent uit zijn eigen woonplaats Deventer (Holland).


Open studio sessies:

In 2011 en 2012 opende Black Star producer Asher E de deuren van zijn studio in Deventer. Hij kwam in contact met een aantal lokale hip hop artiesten, en zij waren erg onder de indruk van de reggae riddims die Asher E de laatste jaren had geproduceerd. Elke zondagmiddag kwamen deze jonge opkomende hip hoppers naar zijn studio om hun teksten op de reggae beats te schrijven. Het nieuws verspreidde zich snel en al gauw zat zijn de studio van Asher E vol met jonge Deventenaren. Asher E heeft een selectie gemaakt van de 10 beste nummers en Deventer Vibes was een feit.


Release Party:
Het eerste optreden (try-out) van Asher E met een select groepje van de Deventer hip hoppers vond plaats tijdens het 10-jarig bestaan van Black Star Foundation op 22 maart 2013 in de Melkweg te Amsterdam.

De officiele releaseparty zal plaatsvinden op zaterdag 2 november 2013 in Burgerweeshuis te Deventer.

Deventer Vibes

Alle reggae riddims zijn geschreven en geproduceerd door Asher E. Het resultaat is een zeer afwisselend compilatie album met een keur aan opkomende Deventerse artiesten.


Tracklist:
1. The Puzzle - Productief Zijn
2. DMG & Sonko - Good Vibes
3. Armani & J - Iedereen Wil
4. The Puzzle - All About The Love
5. DLN & Rowena - Dat Ene Meisje
6. Samuel - Zo Alleen
7. De Grijze Massa - De Horizon
8. Wobie - Chillen aan de IJssel
9. Leezy & DLN - We Doen Het Rustig Aan
10. The Puzzle - Omdat Ik Leef


Het album is nu digitaal verkrijgbaar via iTunes!